Jupiter PRO 8.6 software

Jupiter PRO 8.6 software kunt u hier downloaden Jupiter_8.6_AFA25_V5.12_AC0601de software te downloaden het standaard password is AC0601, deze software werkt met LTP of via USB. Zie voor Windows 7 en Vista drivers de FAQ

Een PDF file met een generieke uitleg is ook beschikbaar Handleiding Jupiter PRO 8.6

De Jupiter PRO 8.6 is een pager welke met onderstaande software of handmatig te programmeren is. Tevens is de Jupiter PRO 9.1 pager is voorzien van een woordfilter waarin 3 tags opgegeven kunnen worden. Aan deze 3 filter-tags is het geluid te koppelen wat de pager zal laten horen.

Jupiter-Pro V8.6 met woordfilter is in Maart 2007 op de markt gekomen, waarin een woordfilter toegevoegd is. Hierdoor is het mogelijk de pager snachts alleen op “grote brand” of op ” prio 1″ af te laten gaan. Tevens is het mogelijk om aan deze woordfiltering een aparte toon te koppelen zodat het onderscheid tussen prio 1 en prio 2 hoorbaar is. Bij het woordfilter “prio 1″ zal hij een melding met het woord prio 1 als een filtermatch behandelen en hiervoor de ingestelde filter toon afspelen. Voor alle overige meldingen zonder het woord prio 1 wordt de standaard toon afgespeeld welke bij de capcode behoort.

2 thoughts on “Jupiter PRO 8.6 software”

  1. ik heb een prager jupiter pro model : AF-A25 v8.6A GP en heb sinds enkele weken het rare dat de prager een kort signaal geeft maar er komt geen melding in het display ook licht het display niet op.
    ik heb al op diverse plaatsen navraag gedaan maar niemand weet wat het zou kunnen zijn. heb u misschien een idee.

    met vriendelijke groet,

    j.v.anrooij
    almkerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>